Написати нам Telegram
Написати нам Viber
Написати нам WhatsApp
Заміна вікон в холодний період: аргументи «за» і «проти»

Вважається, що холодний період року є найбільш несприятливим для ремонтних робіт і абсолютно не підходить для заміни вікон. Час розвіяти цей міф!

Завдяки сучасним технологіям  та матеріалам, замінити вікно можна в будь-яку пору року, тому навіть холодний період не буде перешкодою для встановлення нових металопластикових вікон!

Існує думка, що придбання, монтаж та встановлення металопластикового вікна восени чи взимку має певні негативні наслідки. Люди помилково вважають, що на морозі пластик деформується, стає більш крихким тощо. На ділі, це не зовсім так. Завдяки оперативній роботі та новітнім матеріалам, низька температура абсолютно не шкодить майбутнім вікнам. А технологія теплого монтажу дозволяє нівелювати вплив на них сезонних факторів.

Наведемо кілька аргументів на користь встановлення вікон в холодну пору:

1. Розвантажене виробництво та сезонні знижки: той, хто слідкує за тенденціями, добре знає, що спад активності попиту  на певну продукцію призводить до пришвидшення її виробництва та зниження цін на неї. Саме тому осінь і зима – це чудова можливість оновитись швидко і з вигодою для бюджету!

2. Перевірка енергоефективності: за рахунок сильних температурних контрастів, за декілька днів після встановлення металопластикового вікна, Ви зможете відчути підвищення температури в приміщенні без підвищення градусу опалення. Це явище буде вірною ознакою того, що Ви зробили вибір на користь якісних енергоефективних вікон!

3.  «Чистіше» проведення робіт: завдяки перепаду температур між приміщенням та вулицею, пил швидше виходить з  приміщення під час демонтажу старих вікон з потоком теплого повітря.

ТМ Болена успішно проводить зимовий монтаж, при якому віконний отвір знаходиться без вікна всього 10-20 хвилин. При встановленні конструкцій застосовуються монтажні піни, стійкі до низьких температур та спеціально розроблені для таких умов. Рекомендовані температури під час встановлення в холодний сезон можуть досягати позначки до -10 градусів Цельсію*

*Кожен монтажний матеріал містить на собі помітку з рекомендованим для роботи температурним режимом.

Таким чином, Ви можете бути впевнені, що наші спеціалісти проведуть монтаж з використанням найбільш підходящих матеріалів – як наслідок, Ваші нові вікна радуватимуть Вас відмінними показниками ще довгі роки після встановлення!

 

Дата: 25.11.2021