Написати нам Telegram
Написати нам Viber
Написати нам WhatsApp
На що варто звернути увагу при виборі вікон?

Вибір та купівля металопластикових вікон – це дуже кропіткий процес, який потребує максимальної уваги та відповідальності, адже встановлена конструкція служитиме не одне десятиліття. Серед широкого асортименту металопластикових вікон зробити вибір не так легко: який обрати профіль? Яка між ними різниця? Що більше підійде для конкретного приміщення?
Нижче ми допоможемо вам розібратись в основних моментах, на які варто зважати при виборі металопластикових вікон.

1. Профіль.
Важливо звернути увагу на те, наскільки довго виробник профілю представлений на ринку, які має документи, що посвідчують якість продукції, тощо.
Пластикові вікна з профілю REHAU відповідають міжнародним і національним стандартам з енергоефективності, шумоізоляції та довговічності. ТМ Болена пропонує широкий вибір профільних систем для виготовлення будь-яких віконних конструкцій. Обираючи нас, будьте впевнені: це гарантована якість на десятиріччя!*
*Ми надаємо гарантію на 12 років, яку підтверджує паспорт на вікно.

2. Склопакет — це окремий елемент вікна, в якому декілька листів скла герметично з'єднані одне з одним. Площа склопакету займає практично всю поверхню вікна, тому від цього залежать експлуатаційні якості конструкції в цілому: зовнішній вигляд, комфорт в приміщенні, його захищеність і ваші витрати на опалення.

Фабрика вікон «Болена» пропонує склопакети різноманітної форми, площі, товщини та, відповідно, різного коефіцієнту теплопередачі та звукопоглинання.

 


 

3. Фурнітура – це механізм на стулках, від якого великою мірою залежить подальша експлуатація вікна. Вона забезпечує відкриття стулок та їх фіксацію в одному із 3-х положень. Від фурнітури вікна залежить його якість і тривалість функціонування. На фурнітуру лягають основні механічні й динамічні навантаження у віконній конструкції.
Фабрика вікон «Болена» встановлює у вікна фурнітуру німецької фірми G-U. Дана фурнітура має сертифікати міжнародної системи стандартизації якості ISO 9001. Фурнітура G-U має декілька шарів антикорозійного покриття.

І найголовніше: перш ніж зробити вибір, постарайтеся знайти час для того, щоб відвідати один із наших фірмових салонів! Адже одна справа – прочитати про це в інтернеті, а інша – почути про усі нюанси наживо та подивитись як виглядають готові вироби. Так ви зможете оцінити майбутній зовнішній вигляд свого вікна, оцінити його якість, спробувати як працює фурнітура. Тож ми радимо не купувати «кота в мішку», а на власні очі переконатись у бездоганній якості нашої продукції. До зустрічі у фірмових салонах ТМ Болена!

Дата: 27.09.2021