Написати нам Telegram
Написати нам Viber
Написати нам WhatsApp
Поради щодо правильної експлуатації пластикових вікон

Перед тим, як зробити замовлення на встановлення нового пластикового вікна, потенційний клієнт сам попередньо заміряє віконний отвір, щоб дізнатися приблизну вартість виробу. Після того, як на місце приїде працівник фірми  та проведе необхідні заміри, менеджер може визначити та повідомити остаточну ціну на виріб. Важливо пам'ятати: менеджер зобов'язаний відповісти на усі питання, які стосуються використання пластикових вікон.

 

З ним же ви можете узгодити доцільність встановлення жалюзі, ролетних касет чи решіток на вікна. Від того моменту, коли замовник прийняв рішення поставити у промисловому чи житловому приміщенні пластикове вікно, починається довгий процес його виробництва. За цей час необхідно підготувати простір навколо віконного прорізу для проведення монтажних робіт.

 

Слід прибрати підвіконники, зняти штори та жалюзі, звільнити усі підходи до вікон. Меблі та підлогу треба покрити плівкою, щоб захистити їх від пилу та бруду, який обов'язково з'явиться у процесі демонтажних робіт. Кваліфіковані спеціалісти нашої фірми швидко проведуть демонтаж старого вікна .

 

Монтажні роботи, які проводяться після того, складаються з кількох етапів: встановлення та регуляція рами, приєднання конструкції до отвору, герметизації стиків, коригування фурнітури для вікон. Пластикові вікна, як і двері, потребують правильного догляду. Для догляду за ними в жодному разі не можна використовувати порошки, нітророзчинники чи ацетон. Ці речовини є доволі агресивними та можуть пошкодити віконні рами, фурнітуру для вікон та склопакет.

 

Спочатку очистіть вікно за допомогою м'якої ганчірки, яка змочена у теплому мильному розчині. Необхідно періодично проводити змащування рухомих елементів закривання, використовуючи для цього машинне масло. Переваги пластикових вікон у тому, що вони закриваються дуже щільно, що дає їм можливість зберігати тепло.

 

Але волога, яка накопичується у приміщенні із пластиковими вікнами та дверима, може спричинити появу конденсату у склопакеті. Крім того, у закритому приміщенні накопичується несвіже повітря. Тому треба не менше, ніж двічі на день, провітрювати кімнату.

 

Окремого догляду потребують встановлені решітки на вікна. Слідкуйте, щоб вони не покривалися іржею. Якщо дотримуватися цих нескладних порад, Ваше вікно буде служити протягом багатьох років. Незмінно високий рівень нашої роботи із виробництва та встановлення пластикових вікон та дверей підтверджують не лише відповідні ліцензії та сертифікати, але й позитивні відгуки та рекомендації наших клієнтів.

Дата: 29.03.2024