Написати нам Telegram
Написати нам Viber
Написати нам WhatsApp
Весна - час заміни вікон!

Весна – час новизни! Природа прокидається після зими й починається новий теплий сезон, а у людей прокидається натхнення та бажання змін, саме тому класично весна вважається найкращим часом для ремонтних робіт. Ми вважаємо, що ця пора також є найкращим моментом для заміни вікон!



Всю зиму ваші вікна в міру можливого захищають оселю від холоду, вітру, опадів та інших кліматичних негараздів. Старі дерев’яні вікна, зазвичай не справляються з поставленими задачами: випускають тепло з будинку, «плачуть» та провівають. Їх заведено реанімувати підручними засобами – заклеювати скотчем, ватою тощо. Безумовно, задумуватись над заміною старих вікон посеред холодного сезону зовсім недоречно, а от з настанням теплої пори року – своєчасно й актуально! І нижче розповімо чому.

 

По-перше, лінії виробництва ще не настільки завантажені замовленнями, а майстри – запитами на заміри. Завдяки цьому час очікування вашого замовлення буде мінімальним. Для отримання консультації та замовлення замірів телефонуйте за будь-яким з номерів, вказаних на головній сторінці сайту, а також звертайтеся до наших фірмових салонів (адреси зазначені у розділі «контакти»).
 

Більше того,  температурний режим дозволяє зробити заміну вікон максимально комфортною для замовників, і період від демонтажу до встановлення пройде оперативно та не завдасть суттєвих незручностей, таких як холод чи протяг.


На кінець, не варто відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні: чим раніше ви оновите вікна, тим швидше підвищите рівень комфортності, захищеності та естетичності вашого житла. Вікна – це «очі» будь-якого приміщення, тому вони повинні бути ясними й світлими. Нове вікно не лише перевтілить і освіжить вашу оселю чи офіс, а і допоможе зберегти тепло та безпеку завдяки спеціальній фурнітурі.

Для того, щоб не помилитися при виборі вікон, важливо враховувати чимало факторів, наприклад:
- в якому приміщенні встановлюватимуться вікна;
- які проблеми необхідно вирішити за допомогою заміни профілю;
- які основні вимоги до функціональності вікон тощо.

Саме тому, перед тим, як зробити вибір на користь того чи іншого варіанту, ми рекомендуємо проконсультуватись з нашими менеджерами, які з задоволенням нададуть відповідь на усі ваші запитання та допоможуть прийняти правильне рішення, яким ви будете задоволені не один рік після!


Обирайте ТМ Болена – обирайте незмінні традиції якості!

Дата: 02.03.2023